< Zpět do archivu

Pokračujeme 13.května 2017 ve 20:00h!

 

Vážení a drazí hosté Hotelu Mádr a Restaurace U všech kukaček!

Zatím poslední degustační večer jsme společně absolvovali 28.dubna ve spíše vánočních než postvelikonočních podmínkách. Při příchodu do restaurace nám křupal pod nohami čerstvě napadaný sníh a cesta k nám byla hotovým dobrodružstvím. Spousta aut poházených různě po silnici mezi Kvildou a Modravou, okolo našeho hotelu projížděli s čelovkami běžkaři.... 

Ještě jednou děkujeme p. Pavlu Strejcovi za vedení celého kuchařského týmu a jedinečný kulinářský zážitek.

Předtím, než se hosté odklouzali na zpáteční cestu jsme ještě představili program na následující, v tomto pololetí poslední degustaci, kterou pro vás uchystáme již za necelé dva týdny a sice v sobotu 13. května, již tradičně od 20h. Kuchařské umění spojí tentokrát všichni naši kuchaři, tedy p. Pavel Strejc, pan Tomáš Görges a paní Adriana Peksová a my se vydáme na cestu z Itálie do Francie - skloubíme kuchyni a vína našeho milovaného Alsaska a Toskánska; menu najdete na konci této pozvánky. Věříme, že specialitami těchto dvou regionů, ať už to bude Tarte flambée, Gratin au Munster chaud nebo Peposo alla fornacina spolu se skvělými (a již tradičně méně známými víny, jako např. supertoskánským Jassarte spojujícím neznámé kavkazké odrůdy s italskými a francouzskými) se důstojně rozloučíme se sérií tématických degustací, kterou jsme zahájili v září loňského roku a během kterých jsme v naší restauraci uvítali téměř dvě stovky znalců a milovníků dobrého jídla a pití.

A tak neváhejte a přijďte i vy k nám si užít zajímavé kulinářské zážitky a vynikající toskánská a alsaská vína v příjemné společnosti a prostředí!

Protože kapacita naší restaurace je hodně limitovaná, prosíme zájemce, aby si co nejdříve zarezervovali místo, nejlépe mailem na adrese info@hotelmadr.cz nebo telefonem 722 908 202. Celý večer začíná ve 20:00h.

Cena celé večeře i s degustační sklenkou vína ke každému chodu zůstává na úrovni 900,- Kč. Úhrada za večeři se platí na místě, není potřeba provést platbu předem.

S degustačními večery budeme poté pokračovat opět od září.

Na setkání se těší,
Eva & Petr Větrovských
a celý tým restaurace U všech kukaček

DEGUSTAČNÍ MENU – 13.KVĚTNA od 20H

Chefs: Pavel Strejc, Tomáš Görges, Adriana Peksová

Aperitivo

Domaine Burghart - Spettel – Crémant d'Alsace, Mittelwihr, Alsace

 

Antipasto / Hors d'Oeuvre

Tarte flambée

Domaine Haegi – Pinot blanc Auxerrois, Mittelbergheim, Alsace

 

Primo piatto / Entrée

Ravioli ripieni di formaggio di capra con pomodori arrostiti

Ravioli plněné kozím sýrem s pečenými rajčaty

Guado al Melo – Jassarte 2011 IGT, Bolgheri, Toscana

 

Secondo piatto / Plat

Gratin de pommes de terre au Munster chaud

Gratinovaný sýr Munster

Domaine Francois Schwach – Riesling Muehlforst 2012, Hunawihr, Alsace

 

Carne / Plat principal

Peposo alla fornacina

Dušené hovězí maso na florentský způsob

Borgo Scopeto – Chianti Classico Riserva DOCG, 2012, Toscana

 

Dolce / Pattiserie

Tarte au Quetsches

Alsaský švestkový koláč

Domaine Mader – Gewurztraminer Grand Cru Rosacker, 2012, Hunawihr, Alsace

< Zpět do archivu